Poll: Wat vind jij van het opheffen van de DBSA?

Tijd voor een nieuwe poll op snooker.blog.nl! Dit keer willen we graag jouw mening horen over de opheffing van de DBSA. Zoals bekend gaat de Dutch Billiards & Snooker Association met ingang van komend jaar weer op in de snookersectie van de KNBB, waarvan ze zich enkele jaren geleden had afgesplitst. Je vindt de poll onderaan in de rechterkolom.

Uitslag van de vorige poll: Wie is na dit seizoen nummer 1 op de wereldranglijst?
- 50% Ronnie O’Sullivan
- 21% John Higgins
- 14% iemand anders
- 7%   Shaun Murphy, Stephen Maguire

Lees ook:Poll: Wie wint de Shanghai Masters?
Lees ook:Poll revisited: De nieuwe lay-out
Lees ook:Poll: Kies de wereldkampioen!
Lees ook:Poll: Wie gaat het WK snooker winnen?
Lees ook:Gezocht: de beste snookerspeler van Vlaanderen

4 reacties op “Poll: Wat vind jij van het opheffen van de DBSA?

  1. Martijn

    Ik vind het een zwaktebod. De DBSA heeft op geen enkel moment blijk gegeven van enige verbetering itt alles wat beloofd werd. Nu, zonder ook maar 1 keer de achterban gevraagd te hebben dmv bijv. beloofde ledenvergaderingen ed., naar wat zij willen, wordt besloten om weer terug te gaan naar de KNBB, zogenaamd omdat de condities verbeterd zijn.
    Het zou best wel eens het beste kunnen zijn hoor, terug naar de KNBB, maar de manier waarop zint mij voor geen meter.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Martin

      Martijn,ik ben het helemaal eens met je.De DBSA heeft totaal niet gefunctioneerd en laten we het niet hebben over vermelding van uitslagen,bekerlo-ting etc.Het was een ongeorganiseerd zooitje.Het was een beetje een vriendenkliek had ik het idee.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Martin

    Ik heb enkele jaren geleden al gezegd dat Neder-land veel te klein is voor 2 bonden.De fusie is onvermijdelijk zodat dit wel moet.Ik hoop alleen dat de KNBB geleerd heeft van het falende beleid en de fouten van vroeger.Zolang men alleen maar oog heeft voor spelers c.q. teams op eredivisie-niveau,en wat daaronderzit niet zo serieus wordt genomen,wordt het waarschijnlijk geen succes.En doe eens iets aan de blinde vlekken op de snookerkaart van Nederland.Er wordt niet alleen gespeeld in de Randstad en het Zuiden!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Simon Reuter

    Ik ben zelf één van die mensen die de DBSA heeft opgericht. Het grootste probleem is dat je het moet doen met vrijwilligers. Als je die niet hebt, houdt het al snel op.
    Met de terugkeer bij de KNBB heb je in ieder geval de beschikking over een contactpersoon die je tijdens kantooruren kunt bereiken en die boven op de competitie kan zitten.
    Wat mij betreft help ik de Sportcommissie nog op te zetten en stop ik daar in de loop van, of aan het eind van het komende seizoen mee.

    Ik ben van mening dat de KNBB zelf meer initiatief had moeten nemen om snooker in Nederland uit te dragen, maar vind zelf ook dat we dat als DBSA niet goed gedaan hebben.

    En jammer genoeg wordt er bijna alleen in Zuid Holland, Utrecht en Brabant gesnookerd. Net als in Noord Holland, zie je de centra in het Noorden en Oosten van het land afnemen, iig het aantal tafels.

    Aan iedereen: als je iets voor Snooker wilt betekenen of je hebt ideeën, geef ze dan aan bij Ruud Hudepohl van de KNBB. Als we het niet met z’n allen doen, blijft er niet veel over van de heel fijne sport die Snooker nog altijd is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.