Davis slaat zich met humor door jungle-avontuur

steve davis (small)Zijn medekandidaten vreest hij het meest, zegt Steve Davis, die de komende weken in een Australische jungle doorbrengt.

Het snookerikoon doet mee aan de ITV-serie I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! en zal zich voor menig uitdaging gesteld zien.

Maar het zijn niet de inheemse spinnen of de exotische maaltijden waar Davis het meest tegenop ziet. Ook niet de drie dagen storm die volgens voorspellingen de jungle gaat teisteren.

“Het leven op zich maakt me bang”, zegt Davis in What’s On TV. “Maar mensen zijn moeilijker om mee om te gaan dan dieren. Ik denk dat de dieren nog het makkelijkste zijn – immers, veel mensen hebben ook liever een hond dan een partner.”

Hoewel de geruchten al langer de ronde deden, is de deelname van Davis aan de tv-serie voor velen toch als een verrassing gekomen.

De zesvoudig wereldkampioen van de jaren ’80 zal immers het UK Championship, het op één na belangrijkste toernooi van het snookerseizen, moeten missen.

Behalve als speler zou Davis ook als presentator voor de BBC in York aanwezig zijn geweest. Het toernooi in het Barbican Centre begint op 26 november.

Lees ook:Weggestemd uit de jungle: Steve Davis mag naar huis
Lees ook:Gerucht toch waar: Steve Davis gaat jungle in
Lees ook:Steve Davis de jungle in voor TV-serie? Nee!
Lees ook:Roddelen over Kevin Van Hove mag niet meer
Lees ook:Main Tour-plek Steve Davis serieus in gevaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.