Nieuwe website voor en door snookernerds

Een nieuwe website waar snookerfans vragen kunnen stellen én beantwoorden. Dat is het idee achter Snooker Ferret, dat gisteren werd gelanceerd.

De site is een initiatief van Kevin Smithers, de man achter The Snooker Forum. Snooker Ferret is in het Engels, maar er komen ook Duitse, Russische, Chinese en Italiaanse versies.

Na registratie kun je op Snooker Ferret al je vragen stellen die verband houden met snooker. Of je kunt reageren op de vraag van een andere snookerfan als je daarop het antwoord weet.

Of de website een succes wordt, moet ik nog zien.

Het is mij in elk geval niet duidelijk wie de juistheid van al die antwoorden controleert.

Verder staan bijna alle interessante snookerfeiten en -weetjes inmiddels wel ergens op internet en zijn via Google meestal prima te vinden.

De kans op snel succes lijkt me via Google dan ook groter dan dat je op één site gaat inloggen (Snooker Ferret dus) en wachten tot je vraag daar wordt beantwoord.

Zo is op dit moment de laatste vraag die op Snooker Ferret werd gesteld, wat de precieze omvang en gewicht zijn van de speelbal op professionele toernooien.

Het antwoord op de vraag is een citaat uit de officiële snookerregels, dat natuurlijk ook best elders op internet te vinden was geweest.

Je vindt Snooker Ferret hier.

Lees ook:De geschiedenis van de snookerkeu
Lees ook:KNBB lanceert nieuwe website en wedstrijdadministratie
Lees ook:Waar vind je livestreams van snooker?
Lees ook:WK: Mark Allen door, Mark Williams in de problemen
Lees ook:Nog een enquete!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.