Oprichtster Global Snooker stopt ermee

logo global snookerDe oprichtster van een van de oudste websites over snooker stopt ermee. Janie Watkins vetrekt bij Global Snooker en gaat werken voor een managementbureau.

Dat meldt Snooker Scene vanochtend.

Watkins, uit Wales, was een echte pionier toen zij de website onder de naam Global Snooker Centre midden jaren negentig opzette.

Dat was nog ver vóór de start van worldsnooker.com en al die sites, blogs en forums over snooker die je tegenwoordig hebt.

In die tijd had je op internet nog maar twee platforms over deze sport: naast Watkins’ site was dat het in 1994 opgerichte WWW Snooker van de Noor Hermund Ardalen.

Global Snooker (Centre) is al anderhalf decennium lang een prominente bron voor snookernieuws, van zowel het profcircuit als de topevents voor amateurs en junioren.

Vooral voor pure feiten als uitslagen en framescores is de site nog steeds onmisbaar.

De site beleefde vorig jaar een grote relaunch. Global Snooker is uitgegroeid tot een bedrijf dat ook zonder Watkins ongetwijfeld zal blijven voortbestaan.

Watkins gaat werken voor On Q Promotions, het bureau van Paul Mount waar spelers als Stephen Lee, Dominic Dale, Jimmy White, Robert Milkins, Tony Drago en Reanne Evans onder contract staan.

Lees ook:Transfer op de snookerlaken-markt
Lees ook:15 snookerclubs failliet
Lees ook:Cope roept Haneveer halt toe in Sheffield
Lees ook:Kijk, wat een handige auto voor snookerspelers
Lees ook:Pro Challenge? No challenge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.