Terugblik 2013: Top en flop van augustus

T O P :

De KNBB neemt het initiatief om snookercoaches te gaan opleiden. Samen met de EBSA is een driedaags traject opgezet. Deelnemers worden klaargestoomd om trainingen te verzorgen, zowel in de begeleiding van toppers als in de opleiding van talenten en recreanten. Na een oproep, onder meer op snooker.blog.nl, blijkt de animo groot te zijn en een achttal belangstellenden gaat de cursus in januari 2014 volgen.

…De coaching van jonge snookertalenten is belangrijk…

F L O P :

De Dome in Doncaster, een van de nieuwe venues voor PTC en kwalificatie van rankingevents, valt slecht bij de profs. Na het Bluebell Wood Open klagen spelers (winnaars en verliezers) steen en been over de condities. In de zaal is het te heet, waardoor tafels niet lekker spelen. Bovendien is de opstelling zo ongelukkig gekozen, dat je als speler telkens last hebt van bewegende spelers op andere tafels of toeschouwers op de achtergrond. “De slechtste omstandigheden waarin ik ooit als prof heb gespeeld”, zegt wereldkampioen Ronnie O’Sullivan.

…”De slechtste omstandigheden waarin ik ooit heb gespeeld”…

[pictures Waku & Ronnie O'Sullivan © 2013 snooker.blog.nl]

Lees ook:“Onbespeelbaar!” Spelers kraken Dome in Doncaster af
Lees ook:Barry Hearn reageert op klachten over tafelcondities
Lees ook:Toppers voelen nattigheid in Shanghai
Lees ook:Veel gemopper op kwaliteit tafels bij UK Championship
Lees ook:Hearns “strenge” straffen tegen wangedrag vallen wel mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.