Een uurtje Jimmy kost £250

Wil je Jimmy White een uurtje voor jezelf hebben? Kost je £250. Te duur? Ga dan voor Dominic Dale à £175. Of voor Liam Highfield, een koopje voor £50.

In de webshop van de South West Snooker Academy in het Engelse Gloucester vind je allerlei merchandise. Maar je kunt er ook de spelers van managementbureau On Q Promotions boeken voor een trainingspartijtje in de SWSA.

Uiteraard is de populaire, zesvoudig WK-finalist White de duurste speler, samen met Haikou World Open-kampioen Mark Allen, die ook £250 per uur kost.

Tony Drago doet £200, gevolgd door een groep van £175.

Daarin naast Dale ook Barry Hawkins, Joe Perry en Mark Davis, terwijl Robert Milkins al voor £50 minder een uur lang je tegenstander wil zijn.

In de spelerslijst zie ik dat Andy Hicks £100 kost. Dan was ik twee jaar geleden nog voordelig uit toen ik tegen Hicks mocht spelen op het Vienna Snooker Open.

Al moet ik toegeven dat die partij geen heel uur duurde…

Lees ook:Vier Belgen, twee Nederlanders op Vienna Open
Lees ook:Championship League: Walden naar finalepoule
Lees ook:Top-16 goed vertegenwoordigd op WK 6-reds
Lees ook:Speelschema WK snooker 2013, dag 9
Lees ook:WK 6-reds: Selby-Doherty, Bingham-Trump

7 reacties op “Een uurtje Jimmy kost £250

  1. Eddy

    ..en Andy Hicks vind ik ook een hele leuke speler, haalde geloof ik nog een keer de 1/2 finale van het WK ergens in de jaren 90. Snel en attractief spel, herinner me nog eens 3 centuries achter elkaar tegen Steve Davis in die tijd.

    Hij had toen nog ook een beetje haar.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Tussen 1994 en 1996 haalde Andy Hicks de halve finales van de Grand Prix, het WK, het UK Championship én The Masters. Daarna veel ups and downs maar nooit meer zo goed. Hicks wordt vaak beschouwd als één van de beste spelers die nooit de top-16 haalde – naast Dominic Dale, die zelfs twee rankingevents wón maar ook nooit bij de beste 16 geklasseerd stond.

        /   Beantwoorden  / 
  2. simpele ziel

    ik vont steve james wel n toppertje

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Was-ie ook. Maar Steve James haalde wél de top-16, was nummer 7 in 1992.

        /   Beantwoorden  / 
  3. (-")

    Kan me een artikeltje herinneren dat ook James het weer wou proberen een jaar of twee geleden,heb m echter nooit ergens terug gezien.Was idd een leuke speler om naar te kijken.

      /   Beantwoorden  / 
      1. Martin

        Kan me herinneren dat ie in begin jaren negentig nog in Enschede demonstratie-partijtjes speelde.Geweldige speler die dan ook alle tegenstanders van de tafel veegde.Maar ik wil ook wel een speler toevoegen die het ook nooit echt gemaakt heeft.Ik vind Anthony Hamilton wel een fantastische speler.Staat niet voor niets in dat illustere rijtje van spelers met meer dan 200 century’s.Geweldige break-builder.Ik hoop altijd nog een beetje op een titel voor hem die hij,zover ik weet,nooit heeft gewonnen.Maar misschien heb ik het wel mis.Hetzelfde verhaal geld trouwens ook voor Joe Perry en Ryan Day (een come-back a la Stephen Lee zou mooi zijn).Topspelers maar ja…tot nu toe net niet.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.