KiKa-benefiettoernooi nu open voor iedereen

De inschrijving voor het KiKa-benefiettoernooi, volgende week zaterdag 17 september vanaf 11.00 uur in de Snookerij in Leiden, staat per direct open voor alle snookerspelers.

Aanvankelijk een ladies-only event willen de organisatoren nu graag iedereen de kans geven om aan dit toernooi voor het goede doel deel te nemen. Inschrijven à €20 kan op www.annetje.nl.

Er wordt met een handicap-systeem gespeeld om ook spelers die (nog) niet tot de nationale snookertop behoren, een eerlijke kans te geven een paar potjes te winnen.

Maar ach, een paar framepjes winnen of verliezen… het toernooi heeft feitelijk maar één echte winnaar nodig: de stichting Kinderen Kankervrij. Vandaar dat er met hulp van onder anderen Jan Verhaas een unieke snookerveiling is opgezet.

Nederlands topreferee heeft de idee van het benefiettoernooi vanaf het begin omarmd. Hij helpt nu ook mee om de veiling tot een financieel succes te maken.

Zo heeft Verhaas twee VIP-tickets inclusief backstage-passen voor The Masters in januari in Londen geregeld en laat hij twee keu’s signeren door alle deelnemers aan The Masters.

Verder omvat de veiling dankzij snookerstars.de twee VIP-tickets en backstage-passen voor de German Masters in februari in Berlijn, en een unieke clinic in jouw eigen club door twee van Nederlands beste spelers aller tijden, Roy Stolk en Gerrit bij de Leij.

Online bieden kan vanaf vrijdag 9 september via http://tinyurl.com/kikasnooker, maar vanaf zaterdag 17 september kan alleen nog live in de Snookerij worden geboden.

Wie een sponsorbijdrage overweegt, kan zich melden bij initiatiefneemster Annet van Riel op annetvanriel(at)gmail.com.

Alle inkomsten komen ten goede aan KiKa, dat sinds 2002 fondsen werft voor de zeven academische centra in Nederland waar kinderen met kanker worden behandeld.

Lees ook:Bieden op snookeritems van KiKa-veiling begonnen
Lees ook:Inschrijving KiKa-benefiettoernooi geopend
Lees ook:Benefiettoernooi: dames snookeren voor KiKa
Lees ook:Bieden op snookeritems KiKa-veiling begonnen
Lees ook:KiKa-benefiet in Leiden brengt €5000 op

Eén reactie op “KiKa-benefiettoernooi nu open voor iedereen

  1. Annet

    De kaarten voor de Masters en de German Masters zijn voor de finaledag!

    Verder zullen er 2 keu’s geveild gaan worden welke gesigneerd gaan worden door alle deelnemers aan de Masters in Londen. En indien het bod hoog genoeg eindigt, komt Jan Verhaas deze persoonlijk bij je afleveren!!

    Zeker dus de moeite waard om mee te bieden!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.