Mijn cadeautip voor de feestdagen!

snooker symboolfoto 4Voor pure snookerfans die zich het hoofd breken wat ze dit jaar weer op hun verlanglijstje voor de feestdagen gaan zetten, heb ik hier de ideale cadeautip. Helaas is er maar één exemplaar beschikbaar, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

Te bestellen bij het fameuze Harrods in Londen is deze eenmalige snookertafel met bijbehorend keukastje uit 1887. Het setje werd destijds speciaal vervaardigd voor de Queen Victoria’s Jubilee Exhibition in Manchester. De prijs? Voor £1.000.000,- is-ie van jou!

Queen's Jubilee Snooker Table

…Moet je nou zelf een paar haakjes in dat hout draaien om de rest op te hangen?…

De historische uitleg van Harrods spreekt voor zich. De sportieve uitleg schiet te kort. Zo meldt de tekst niet of en welke ballen je bij je tafel krijgt, welke hulpstukken erbij zitten (ik zie bijvoorbeeld geen haakjes voor de rest…), en welk laken erop ligt.

Ach, met een beetje onderhandelen krijg je een nieuw laken vast wel cadeau als je toch die miljoen pond al hebt afgetikt.

Ben benieuwd welke lezer van snooker.blog.nl straks de duurste snookertafel in de lage landen thuis heeft staan. Het is in elk geval wel weer eens wat anders dan die Star-tafels waarop ze tegenwoordig de Main Tour spelen.

(foto © Harrods.com)

Lees ook:SnooKort: Snookertafel van £1 miljoen verkocht
Lees ook:Een op zes lotto-miljonairs koopt snookertafel
Lees ook:Snookertafel bouwen voor gevorderen
Lees ook:En plots heeft de WLBSA een nieuwe website
Lees ook:PowerSnooker is als het laken – te glad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.