Hoe is het toch met Karin van der Made?

Voorlopig de laatste “Hoe is het toch met…?”, maar gezien het succes van deze serie, komt hij in andere “nieuws-luwe” periodes zeker terug.

“De vriendin van…” maar zeker ook bekend door haar eigen indrukwekkende carrière in het Nederlandse damessnooker, met 4 NK-titels. Na haar verhuizing naar Amersfoort was het opeens stil rondom Karin. Hoogste tijd dus voor de vraag: Hoe is het toch met Karin van der Made?

Vertel, hoe is het met je? Wat doe je nu voor werk/studie, waar woon je? Getrouwd, kinderen, etc?
Ik woon al weer een jaar of 12 in Amersfoort samen met René (Dikstra) en onze zoon Jeremy (inmiddels 19 jaar). Ik werk bij SNS Bank als ondersteuner bij de afdeling Zakelijke Financieringen. Ik volg momenteel de opleiding Human Resource Management. Ik ben nu bezig aan de afronding van het tweede jaar.

Hoe kijk je terug op je snooker carrière? Wat is je mooiste herinnering? Wat mis je niet?
Ik mis het rondhangen in een snookercentrum tijdens een toernooi en het lange wachten op de volgende wedstrijd totaal niet.

Ik vond het een leuke tijd, met veel lol en gezelligheid. Ik mis de spanning van het spelen van wedstrijden misschien wel een beetje.

Vooral de toernooien in het buitenland vond ik altijd wel een belevenis. Vooral in Engeland in zo’n vakantiepark, dat was toch wel heel bijzonder! Ik kan mij ook nog een damestoernooi in Duitsland herinneren waarbij we constant met een verlengde limousine van het hotel naar de venue werden gereden, dat was ook wel een ervaring! Jammer alleen dat ik de eerste ronde tegen Alison Fisher moest spelen…

Speel je nog? Zo ja, waar, en wat? Competitie, toernooien?
Ik speel helemaal niet meer. Ik ga nog wel een enkele keer bij René kijken en misschien dat ik dan heel even een keu op pak, maar dat is altijd van zeer korte duur.

Beoefen je nog andere sporten? Ben je “overgestapt” naar een andere sport?
Ik speel sinds een aantal jaar tennis. In september beginnen we voor het eerst met teamcompetitie, daar heb ik erg veel zin in. Daarnaast speel ik ook af en toe een (club) toernooitje. Voordeel bij tennis is dat je lekker buiten op het terras op je volgende partij kunt wachten;-)

Indien niet meer spelend? Wat zou je weer over de streep halen om te gaan spelen?
Ik zou een reünie wel leuk vinden, maar ik geloof niet dat ik ook weer echt toernooien of competitie zou gaan spelen. Wellicht als er een leuk snookercentrum in Amersfoort geopend wordt;-).

 

Lees ook:Hoe is het toch met Janice van Gastel?
Lees ook:Hoe is het toch met Rolf de Jong? Deel II
Lees ook:Hoe is het toch met Rob van Jaarsveld?
Lees ook:Wie is toch de man achter Cuetracker.net?
Lees ook:Hoe is het toch met Karan Chand?

Eén reactie op “Hoe is het toch met Karin van der Made?

  1. beatrijs

    Leuk dat jullie nog steeds bij elkaar zijn
    Groetjes Beatrijs Hermans

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.