Williams verstuikt enkel bij stoeipartij met zoontjes

Mark Williams is opnieuw geblesseerd geraakt in huiselijke kring. Dit keer verstuikte de Welshman een enkel bij het stoeien met zijn zoontjes Connor en Kian.

Dat meldt Janie Watkins van On Q Promotions vanavond op Twitter. Volgens Watkins zal Williams komende zaterdag “hopping around the table at Power Snooker”.

Williams heeft inmiddels een naam hoog te houden als het gaat om ongelukjes in en om zijn huis in Ebbw Vale. Zo blesseerde hij ooit zijn hand bij het voederen van zijn hond.

…Williams, hier tijdens de Shanghai Masters in 2010, heeft een pijnlijke enkel…

En ruim twee jaar geleden brak hij bij een val in huis zijn rechter pols. Hij miste toen de Paul Hunter Classic maar kon dankzij een speciaal gips wel de Shanghai Masters spelen.

Een pijnlijke enkel hoeft natuurlijk geen belemmering te zijn, zo weten we sinds dat legendarische optreden van wijlen Alex Higgins op de Irish Masters in 1989.

Higgins had zich bezeerd bij een val uit een raam en liep trekkebenend rond de tafel, maar won het toernooi wél door Stephen Hendry in de finale met 9-8 te kloppen.

Het zou overigens Higgins’ laatste rankingzege ooit blijken te zijn.

Williams speelt zaterdagavond in de eerste ronde van de PowerSnooker Masters tegen Stephen Lee, ook al niet de meest beweeglijke speler van het profcircuit.

Lees ook:Mark Williams breekt pols bij valpartij in huis
Lees ook:Sensationele comeback Murphy in finale Wuxi Classic
Lees ook:BBC zendt docu over Alex Higgins uit
Lees ook:Brecel herinnert coach aan Alex Higgins
Lees ook:Williams speelt met arm in gips in Shanghai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.