147-alarm: Uh-Nooh werd Oh Ja!

Na maar liefst twee maal de maximumbreak te hebben gemist op de allerlaatste zwarte bal, is Thepchaiya Un-Nooh er vandaag op de Paul Hunter Classic in Duitsland toch in geslaagd zijn eerste officiële maximumbreak te maken.

Zo ziet een gemiste zwarte bal er uit…

In het tweede frame van de wedstrijd tegen Kurt Maflin wist de Thai de door hem felbegeerde maximum op het bord te zetten. Klik hier voor de laatste paar ballen. Un-Nooh wist de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 4-1 en plaatst zich zo voor de laatste 16, waar hij Mark Allen treft.

De Thai gaf aan een hoop extra druk te voelen door de eerder gemiste zwarte ballen, maar was nu zeer verheugd hem toch te hebben gemaakt. Hij ontvangt sowieso een bonus van 40.000 pond voor deze break.

Luca Brecel is uitgeschakeld in Fürth. Hij verloor met 4-2 van Liam Highfield, die hem eerder dit jaar ook versloeg op de route naar het WK in Sheffield.

Het mooiste affiche is op papier de wedstrijd tussen Jimmy White en Michael White. Beide wisten de eerste drie rondes te overleven en zullen elkaar bestrijden om een plaats in de kwartfinale. Slechts 1 keer eerder troffen de naamgenoten elkaar, dit was bij de Shanghai Masters in 2012.

Klik hier voor alle komende wedstrijden. Deze zijn overigens niet live te volgen op Eurosport, wel via de Eurosport Player.

Lees ook:Oh-Nee! Niet weer Un-Nooh!
Lees ook:Oh nee! Un-Nooh mist laatste bal voor de maximum…
Lees ook:Terugblik 2016: Top en Top augustus
Lees ook:Carter en Ding met 1 voet in The Crucible
Lees ook:Titelverdediger Ding naar huis, Bingham door tegen rivaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.