Wie gaat het naar het EK in Litouwen?

Het EK Snooker 2016 kent dit jaar een andere opzet. Zo is het EK voor de heren losgekoppeld van de dames en senioren categorieën en werd deze aansluitend aan het EK junioren gehouden. De dames en senioren categorieën worden gekoppeld met het EK teams en het EK 6-reds.

Voor de dames, senioren, teams en 6-reds wordt het EK van 31 mei t/m 11 juni gehouden in Vilnius, Litouwen. Namens Nederland mogen er 4 dames, 4 senioren, 2 heren teams, 2 dames teams, 2 senioren teams en 5 spelers voor het 6 reds toernooi worden opgegeven. Mogelijk kunnen er nog reservespelers of extra spelers worden opgegeven, maar dit geeft geen zekerheid tot deelname.

De KNBB sectie snooker zal de kosten vergoeden voor 1 dame en 1 senior. Voor deze spelers geldt een eigen bijdrage van € 200,-. Indien er meer spelers zich aanmelden dan kunnen zij op eigen kosten deelnemen zolang er plaatsen beschikbaar zijn. De voorwaarden waaraan spelers moeten voldoen staan beschreven in het reglement uitzendbeleid sectie snooker versie 2.4.1.

Aanmeldingen kunnen tot en met vrijdag 15 april worden gedaan via mail bij Kevin Chan. De diverse ranking standen van 15 april zijn bepalend voor de volgorde van plaatsing.

Voor meer info over het toernooi klik hier.

Lees ook:IBSF WK 2016 in Qatar: welke Nederlanders gaan er heen?
Lees ook:EK Snooker heren en EK U-21/U-18 2016
Lees ook:Aanmelden nu mogelijk voor EK snooker in Praag
Lees ook:Nederlandse en Belgische team voor EK compleet
Lees ook:Wie gaat er naar het WK amateurs in India?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.