SnooKort: Nederland exit, België door op EK-Teams

Slechts één enkel frame heeft vandaag ten nadele van Nederland beslist op het EBSA EK-Teams in Boekarest. Als directe concurrent Israel 1 in de allerlaatste partij van Groep A van de masters-competitie met 0:5 zou verliezen van Ierland 3, was Nederland op basis van framegemiddelde naar de knock-out-fase gegaan. Tot 0:4 leek dat scenario warempel waarheid te worden, maar Israel won het slotframe. Nederland (Kevin Chan, Manon Melief) dus naar huis, maar alle vier de Belgische teams (tweemaal mannen, tweemaal masters) zien we morgen aan het werk.

> meer info: speelschema’s mannen en masters

Lees ook:EBSA EK-Teams van start in Boekarest
Lees ook:EK-amateurs: 12 Nederlanders en Belgen naar Sofia
Lees ook:SnooKort: 6 spelers en 1 referee naar EK
Lees ook:EK-Teams: Goede start Nederland en België
Lees ook:WK-amateurs: Nederland en België scoren 10 op 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.