Westend deelt rake klappen uit aan regerend kampioen Amigio

Snookercentrum Westend is het KNBB-eredivisieseizoen 2016-2017 goed begonnen door gelijk de titelverdediger Amigio/Inpower met 7-2 te verslaan. In eigen huis wisten ze zo (gedeeld) koploper te worden na de eerste ronde. 

Ton Berkhout en Jimmy Cai bleven ongeslagen tegen René van Rijsbergen, Tonnie Kok en Jean-Pierre Nelemans. Alleen Eddy de Boer verloor van Nelemans en van Rijsbergen. Het team uit Zaandam deelt de eerste plaats met Final Touch uit Amsterdam die met dezelfde cijfers wisten te winnen van de op het hoogste niveau terugkerende spelers van HOB Nijmegen.

Op de derde plaats vinden we (gedeeld) drie teams. Sportcentrum Utrecht wist met 5-4 te winnen van en in de Snookerij in Leiden. De Utrechtse kopman Roy Stolk wist drie maal met 3-0 te winnen van Wim Monfils, Xander van Rossem en Remco Bonnet. Martin Brinks won van Monfils, Rene Dikstra versloeg van Rossem.

Nieuwkomer Vlaardingen 1 won van het vernieuwde Pompadour in Breda met eveneens 5-4.

De nummer twee van vorig jaar had moeite om de heren uit Doetinchem van zich af te houden. Snooker Society 1 wist thuis 4 punten te pakken tegen De Dieze uit Den Bosch.

Klik hier voor de volledige stand en het wedstrijdschema.

Lees ook:Final Touch behoudt koppositie
Lees ook:De Dieze aan kop in KNBB eredivisie na winst op Pompadour
Lees ook:De Dieze en Westend samen aan kop
Lees ook:Interconnect de Dieze kampioen eredivisie, Snookerij 0 degradeert
Lees ook:Interconnect de Dieze loopt verder uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.