Geen eredivisieweekend, toch drie wedstrijden

Ondanks dat dit geen eredivisieweekend is volgens de kalender, stonden er toch drie wedstrijden op het menu. De eerste was de veel besproken inhaalwedstrijd tussen Amigio 1/Inpower en Final Touch, de andere twee wedstrijden zijn vast vooruit gespeeld voor het komende weekend, als er een dubbel weekend is ingepland.

(c) Corné Kuijpers
…Kevin van Hove, teamlid van Amigio 1/Inpower…

Amigio 1/Inpower heeft hard uitgehaald tegen en in Amsterdam. Zij wonnen met maar liefst 8-1 van Final Touch. Amigio loopt hierdoor sterk in op koploper Interconnect de Dieze. Het verschil was tot gisteren nog maar 4 punten.

Laatstgenoemde team speelde vandaag echter een wedstrijd vooruit van de dubbele speelronde van komend weekend, ook zij moesten afreizen naar Amsterdam. Final Touch pakte één puntje meer dan gisteren en verloren met 7-2.

Ook gisteren was er een vooruit gespeelde wedstrijd, deze ging tussen Sportcentrum Utrecht en Snookerij 0. Sportcentrum Utrecht wint deze partij met 5-4, waarbij kopman Roy Stolk alledrie zijn partijen wint van Wim Monfils, Rogier van der Kamp en Xander van Rossem. Rene Dikstra wint van Monfils en Patrick Terlou wint van Van der Kamp.

Zoals gezegd is er dus volgend weekend een dubbel weekend, Zowel zaterdag als zondag staan er nu nog vier wedstrijden op het programma, waaronder op zaterdag de kraker tussen koploper Interconnect de Dieze en de nummer twee: Amigio 1/Inpower.

Lees ook:Interconnect De Dieze nieuwe koploper eredivisie
Lees ook:Twee teams aan kop in de eredivisie
Lees ook:Amigio 1/Inpower is nieuwe koploper in de eredivisie
Lees ook:Amigio en Final Touch scoren maximale punten
Lees ook:Competitieschema eredivisie bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.