Officieuze EK-17 van start, met Sokolowski

Het officieuze Europees Kampioenschap onder 17 jaar is van start gegaan in Malta, met de Belgische Sybren Sokolowski als één van de deelnemers. Het toernooi kent een goede voedingsbodem voor België, eerder wonnen Luca Brecel (2007) en Wesley Pelgrims (2015) dit toernooi al. 

© Ellen Demarré

Sokolowski is de enige Belgische deelnemer, verder doen er 8 spelers uit Engeland mee, twee uit Malta en één uit Zweden. De eerste wedstrijd is zojuist gestart, Sokolowski komt om 13.30 uur in actie. Er wordt in twee poules gespeeld, tot en met zondag. Volgende week maandag zijn dan de kwartfinales, dinsdag de halve en woensdag de finale.

Voor meer informatie over het toernooi, de loting en de speeltijden klik je hier. En uiteraard houdt Snookerblog je op de hoogte!

Lees ook:UK Championship start vandaag
Lees ook:IBSF WK Egypte van start
Lees ook:Sokolowski naar halve finale op Malta
Lees ook:Sokolowski als groepswinnaar naar kwartfinale op Malta
Lees ook:Toernooi voor (bijna) 50+-ers in Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.