De nieuwe toekomst van snooker.blog.nl

Een dag na de openingswedstrijd van het WK voetbal maakte ik bekend dat ik ging stoppen als blogger op snooker.blog.nl.

Een dag na de finale van het WK voetbal is het dan echt zo ver.

Dit is mijn allerlaatste bericht als samensteller van snooker.blog.nl, dat ik precies vijf jaar en twee weken lang met veel plezier heb mogen runnen.

Ik sprak in juni de hoop uit dat mijn afscheid niet het einde van snooker.blog.nl zou betekenen. Met blijdschap kan ik je nu mededelen, dat achter de schermen een nieuwe blogger staat te popelen om het stokje van me over te nemen.

Kortom, snooker.blog.nl gaat ook zonder mij gewoon door.

Mijn opvolger, die zichzelf weldra zal introduceren, zorgt voor een naadloze overgang naar een nieuwe toekomst van snooker.blog.nl.

Na 4264 artikelen van mijn hand is het goed als er een frisse wind gaat waaien.

Zonder hier namen te noemen wil ik graag iedereen bedanken die de afgelopen jaren op haar of zijn manier heeft bijgedragen aan snooker.blog.nl: door de site steeds weer te bezoeken, te reageren, tips te geven, en mee te doen aan de polls.

Zonder jullie was snooker.blog.nl er al lang niet meer geweest.

Tot slot, succes aan mijn opvolger! Op naar de volgende vijf jaar snooker.blog.nl.

Eric Willemsen
[email protected]

Lees ook:Dat was 2015…
Lees ook:Snooker.blog.nl: 4246 berichten in 5 jaar
Lees ook:Terugblik 2014: Top en flop juli
Lees ook:SnooKort: Actieve snookerfan gezocht!
Lees ook:Dat was 2014…

5 reacties op “De nieuwe toekomst van snooker.blog.nl

 1. Paul

  Eric,
  Namens de KNBB wil ik je hartelijk danken voor de support die wij hebben ondervonden van jouw blog. Vaak als onafhankelijk kanaal voor opbouwende kritiek en met een grote schare volgelingen. Dank voor je harde werk de afgelopen 5 jaren voor de snookersport !!
  Paul

    /   Beantwoorden  / 
 2. Martijn

  Geweldig gedaan Eric. Dank!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.