Terugblik 2011: top en flop van november

T O P :

De finale van het PTC-toernooi in Antwerpen tussen Judd Trump en Ronnie O’Sullivan levert een weergaloos schouwspel op. In amper 70 minuten (!) staat de eindstand van 4-3 voor Trump op de borden. Het aanvallende spel en de onnavolgbare potkwaliteiten van beiden geven je eerder het gevoel dat je naar een exhibition zit te kijken in plaats van de finale van een (mini-)rankingevent. Een van de beste tv-partijen sinds jaren.

…In Antwerpen verslaat Trump O’Sullivan in één van de beste tv-partijen sinds jaren…

F L O P :

Slechts luttele weken vóór het toernooi gespeeld moet worden, doet World Snooker een pijnlijke ontdekking: de vloer in het Veranstaltungsforum in Fürstenfeldbruck blijkt niet sterk genoeg om er tien snookertafels op te zetten – terwijl die toch echt nodig zijn om er het geplande PTC 12 te kunnen afwerken. Inderhaast wordt besloten om het programma overhoop te halen en alle partijen tot aan de achtste finales alvast in Sheffield te spelen. In Fürstenfeldbruck zullen na de jaarwisseling de nog resterende wedstrijden nu allemaal achter elkaar worden afgewerkt: één snookertafel schijnt de vloer namelijk wel te verdragen.

[picture Judd Trump © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:Profs krijgen inspraak in speeldata PTC 12
Lees ook:Antwerpen in teken van afscheid Björn Haneveer
Lees ook:China verwacht titels: Ding voelt de druk
Lees ook:“We hebben Ronnie niet meer nodig”
Lees ook:Antwerp Open: Gelukkig hebben we de beelden nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.