Terugblik 2011: top en flop van oktober

T O P :

Acht rankingfinales, acht overwinningen. Ook op PTC 8 in het Ierse Killarney behoudt Neil Robertson hij zijn ongeslagen status in rankingfinales als hij Judd Trump geen kans laat, 4-1. De Australiër is zo’n speler die niet nerveus wordt van belangrijke partijen in een uitverkochte zaal; hij speelt dan juist zijn beste spel.

…Robertson wint de finale in Killarney: zijn achtste zege in acht rankingfinales…

F L O P :

Eerst smeekten de snookerprofs om meer toernooien. Dan zeuren ze dat het er te véél zijn geworden… In niet mis te verstane bewoorden uiten diverse spelers hun kritiek op de hervormingen door World Snooker-baas Barry Hearn. Zo zegt Stephen Maguire zich “een hoer” voelen en vindt Ronnie O’Sullivan dat hij “verkracht” wordt. Later zal Mark Allen daar nog aan toevoegen dat Hearn “geen fuck” om de spelers geeft. O’Sullivan en Allen nemen naderhand wel publiekelijk afstand van hun eigen woordkeus.

[picture Neil Robertson © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:WK-winnaar wordt miljonair
Lees ook:World Snooker-baas Barry Hearn geeft “chantage” toe
Lees ook:Omkleden op het toilet en andere ongemakken
Lees ook:Uitspraak in zaak-Lee is “positieve boodschap”
Lees ook:“Ronnie O’Sullivan is als Mohammed Ali”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.