Terugblik 2011: top en top (geen flop…) van mei

T O P :

De wereldtitel wint hij niet, maar Judd Trump steelt wel de harten van het snookerpubliek. De Engelsman staat al jaren te boek als één van de supertalenten en lost die belofte in als hij de WK-finale haalt, luttele weken nadat hij het China Open op zijn naam heeft geschreven. Hij bevestigt zijn status als absolute topspeler door maanden later ook het UK Championship te winnen.

…Trump verliest de WK-finale maar beleeft wel zijn definitieve doorbraak…

T O P  (inderdaad, deze maand geen flop…):

Eindelijk laat Peter Bullen zijn droom van een Belgisch kampioenschap in vervulling gaan, en hoe! Hij verslaat titelverdediger Luca Brecel in de halve finales en zesvoudig kampioen Björn Haneveer in de eindstrijd. Na vijf dubbeltitels is Bullen dit keer alleen de beste. In de vrouwenfinale zorgt Isabelle Jockheere voor een stunt door Europees kampioene Wendy Jans met liefst 4-0 te verslaan.

[picture Judd Trump © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:Bullen wint Belgium Ranking 3, Brecel blijft aan kop
Lees ook:Peter Bullen is de beste van België!
Lees ook:Terugblik 2013: Top en flop van mei
Lees ook:Van Velthoven wint eerste Belgium Ranking
Lees ook:Belgium Ranking: succes voor Brecel en Van Hove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.