Steadman terug op Main Tour, nog 4 tickets te verdelen vandaag

Nog voor dat het tweede World Snooker Q-school-toernooi is afgerond zijn er al wel vier main tour-tickets uitgedeeld. De vier hoogste spelers van de Q-school Order of Merit krijgen ook een ticket toebedeeld. En die namen zijn nu al bekend, aangezien de 8 overgebleven spelers hen niet meer in kunnen halen. 

De vier spelers die door zijn, zijn Ian Preece uit Wales, Craig Steadman en Adam Duffy uit Engeland, en als laatste Jamie Barrett, ook uit Engeland afkomstig. Voor Barrett een bijzonder knappe prestatie, aangezien afgelopen maand zijn vrouw is overleden.

Bekijk hier de gehele Order of Merit.

De laatste wedstrijden starten over enkele minuten. Onder de kanshebbers voor de laatste vier tickets zijn de Haags Open-winnaar Michael Georgiou, de Oostenrijker Alexander Ursenbacher en de Maltees Alex Borg. Zijn landgenoot Tony Drago verloor gisterenavond van David John uit Wales, die hiermee de enige echte amateurspeler is bij de laatste 8. De overige zeven spelers zijn allemaal oud-professionals, waarvan er vier het afgelopen seizoen nog actief waren.

Livescoring en alle uitslagen zijn hier te volgen.

Lees ook:Jacobs aan kop van poule bij EK -21
Lees ook:Brecel stijgt op Order of Merit
Lees ook:Asian Tour 3 van start in China: hoe zit dat nou?
Lees ook:Drago out, Borg in
Lees ook:Nieuwe rankings, Brecel voorlopig veilig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.