Nog twee weken om in te schrijven voor Q-school

Nog maar twee weken voor de inschrijving voor Q-school sluit. Q-school is de kwalificatiemogelijkheid om een plaats op de main tour te verdienen voor amateurspelers. Maar liefst 8 plaatsen zijn dit jaar weer beschikbaar.

Ook de spelers die zich niet kwalificeren hebben nog profijt van deelname aan Q-school. Adam Duffy eindigde bijvoorbeeld als derde op de lijst, won geen ticket, maar heeft wel elk rankingevent kunnen spelen. Als er open plaatsen zijn voor een rankingtoernooi worden die namelijk altijd aangevuld met spelers van de Order of Merit van Q-school.

Op de website van Q-school zelf staat een zeer kort lijstje van spelers die zich hebben aangemeld tot nu toe, al vermoed ik dat die lijst niet erg up tot date is.

Klik hier voor het artikel van Worldsnooker met een mooi wervingspraatje van Barry Hearn en hier voor de website van Q-school. Verder kun je hier terecht om je aan te melden voor Q-school. Inschrijven kan nog tot 6 april.

Lees ook:Blanckaert eerste Belg op EBSA Order of Merit
Lees ook:Brecel stijgt op Order of Merit
Lees ook:Inschrijftermijn Q-school opgerekt, en met resultaat!
Lees ook:Q School: Kans van 1 op 5 op Main Tour-ticket
Lees ook:Q School: Tony Knowles wil terug op Main Tour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.