WK senioren morgen van start!

Morgenmiddag zal Mark Williams in Preston van start gaan om zijn titel als wereldkampioen senioren te verdedigen. Met hem zijn er 15 andere spelers die zijn geplaatst, of via de kwalificaties, gaan strijden om de titel “Word Senior Champion 2016″. 

…Williams, hier na een andere grote overwinning in zijn carrière…

Williams start om 15.00 uur tegen Anthony Hamilton in de Guild Hall. Dit is vreemd genoeg niet de openingswedstrijd, die eer valt te beurt aan Nigel Bond en Peter Ebdon. Zij starten om 10.00 uur Nederlandse tijd met hun wedstrijd.

Alle wedstrijden, tot en met de finale, zijn best of 3, wat mij een zenuwslopende opzet lijkt. Elke fout kan fataal zijn.

Klik hier voor het hele schema. Het toernooi zal niet op televisie worden uitgezonden, maar uiteraard houdt Snookerblog jullie op de hoogte!

Lees ook:Amateur Lertsattayatthorn schakelt Higgins ook uit
Lees ook:Drie keer scheepsrecht voor Williams in CL?
Lees ook:Halve finales AT 3 bekend
Lees ook:Fu komt te laat opdagen bij CL
Lees ook:Kwalificatie Shanghai Masters start vandaag

4 reacties op “WK senioren morgen van start!

 1. Eric

  Annet, O’Brien tegen McLeod begint om 10 uur ‘s avonds (10pm) – al ben ik het met je eens dat ze die partij, gezien het speeltempo van beide heren, beter om 10 uur ‘s ochtends zouden kunnen laten beginnen.
  Volgens dat overzicht op snooker.org is Bond tegen Ebdon om 2 uur ‘s middags de eerste partij, gevolgd door Hamilton tegen Williams om 3 uur.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Annet van Riel

   Het was mijn hoop dan, dat ze om 10 uur am zouden beginnen! Gokje: best of 3 van die mannen, zullen ze er een uurtje of drie over doen?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Martijn

    Daarom juist de laatste partij. Nu gaat het niet ten koste vd interessantere partijen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric

     Het is niet de laatste partij: Gary Lees tegen Jimmy White staat pas daarná, voor 11pm, op het programma. Geloof er niets van dat die vóór middernacht aan hun partij kunnen beginnen.

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.