King verliest op respotted black in World Senior Championship

Mark King is er net niet in geslaagd om het hoofdtoernooi van het World Senior Championship te bereiken. Hij verloor in de laatste kwalificatieronde, in de decider, op een respotted back van Gary Lees. 

De Engelsman Lees is de enige amateur die zich heeft weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi.

Waar ik eerder meldde dat titelverdediger Mark Williams zijn titel niet zal verdedigen, moet ik nu melden dat het schema voor het hoofdtoernooi er anders uitziet dan het in eerste instantie leek. De 8 kwalificatiespelers komen tegenover 8 andere spelers te staan. Ik acht de kans erg groot dat Mark Williams daarbij zal zitten als titelverdediger.

Ik had King als één van de titelkandidaten getipt, maar zat daar dus net naast. Fergal O’Brien en Mark Davis, ook door mij genoemd, hebben wel het hoofdtoernooi gehaald. Ook Rory McLeod, door “Mr. Predictor” getipt, kan 30 en 31 januari zijn gooi doen naar de titel. Ik ben wel erg benieuwd wie die 8 overige spelers nu zijn…

Klik hier voor alle uitslagen en voor het schema tot nu toe. Zodra er meer bekend is over de overige spelers lezen jullie dit natuurlijk hier op Snookerblog.

Lees ook:O’Sullivan maakt favorietenrol niet waar
Lees ook:Williams verdedigt zijn titel niet op World Senior Championship
Lees ook:Welsh Open: Higgins-Ding en Williams-O’Sullivan
Lees ook:Poll: Van Leeuwen verrast door NK te winnen
Lees ook:O’Sullivan grote favoriet op wereldkampioenschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.