Evans en On Yee op weg naar rematch

Reanne Evans en Ng On Yee zijn op weg om wederom de finale te spelen van het wereldkampioenschap voor dames, net als vorig jaar. Toen won de jonge speelster uit Hong Kong, daarmee de 10-voudig kampioene uit Engeland met lege handen achterlatend. 

© Monique Limbos

Beide speelsters staan weer in de halve finale. Evans won op weg naar de halve finale met 3-0 van Diana Schuler uit Duitsland en met 4-2 van Emma Bonney. De regerend wereldkampioene versloeg Laura Evans met 3-0 en Katrina Wan met 4-0. Evans treft morgen Tatjana Vasiljeva uit Letland, voormalig Europees Kampioene, waar On Yee Rebecca Granger treft.

Klik hier voor de uitslagen van de laatste 16, klik hier voor livestreaming.

Lees ook:Evans herovert wereldtitel
Lees ook:Ng On Yee wereldkampioene WLBSA
Lees ook:Reanne Evans: nog één zege voor zevende WK-titel
Lees ook:SnooKort: Wendy Jans loopt WLBSA-finale mis
Lees ook:Reanne Evans verlengt abonnement op WK-titel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.