Het wereldkampioenschap is van start!

Het wereldkampioenschap is van start gegaan! Huh? Hoor ik je denken, dat duurt toch nog een paar weken? Klopt, maar zoals gewoonlijk geven de dames vast het goede voorbeeld, zij zijn alvast begonnen met hun WK.

© Snookerthailand Net

Gisteren zijn de dames-koppelwedstrijden gespeeld. Maria Catalona speelde samen met Tatjana Vasiljeva in de finale tegen Ng On Yee en Katrina Wan. Uiteindelijk was het dameskoppel uit Hong Kong het sterkste koppel, zij wonnen met 4-1, waarbij On Yee nog een break 55 scoorde.

Vandaag worden de koppelwedstrijden heren/dames gespeeld, waarna van 2 tot 5 april het hoofdtoernooi gespeeld wordt, met natuurlijk de titel voor de dames, maar ook voor de onder 21-jaar en voor de 40+.

Via deze website is het toernooi te volgen, inclusief livestream!

Lees ook:NK koppels: finale Kijlstra/Hinfelaar – Stolk/le Duc
Lees ook:Page wint WK onder 18 in België
Lees ook:Inschrijven kan nog: NK snooker in Jumbo SC in Warmond
Lees ook:Morgan wint WK 6-reds
Lees ook:Ali Carter maakt rentree bij General Cup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.