Reanne Evans heeft geld nodig

De 10-voudig wereldkampioene bij de dames, heeft dringend geld nodig. Zij wil graag meedoen aan het WK van de IBSF, waar zij namens Engeland ook voor is geselecteerd. Echter, zij moet dit geheel zelf bekostigen. 

© Monique Limbos

Haar manager, Jason Francis, heeft daarom een crowdfunding-actie voor haar opgestart. Ze heeft 1.000 pond nodig om naar Egypte te kunnen gaan.

Blijft natuurlijk wel een vreemde zaak dat zij haar land mag vertegenwoordigen, maar dat zij er niet in gesteund wordt door haar land. Het is toch op zijn zachts gezegd erg bijzonder dat een 10-voudig wereldkampioene nog moet “bedelen” om naar een WK toe te kunnen.

Klik hier voor de crowdfunding-actie.

Lees ook:Snookort: Kelly Fisher ondergaat hartoperatie
Lees ook:Reanne Evans boekt eerste zege in rankingevent
Lees ook:Loting IBSF WK bekend
Lees ook:Jumbo SC sluit de deuren
Lees ook:Reanne Evans: nog één zege voor zevende WK-titel

2 reacties op “Reanne Evans heeft geld nodig

 1. Jack

  Hoogst betreurenswaardig Het haalt het imago van vrouwensnooker naar beneden (door deze manier van bedelen vooreen meervoudig wereldkampioene ) Wat ik niet begrijp als ik fotos zie van Reanne heeft ze veel logo sponsors op haar waistcoat Logos van Snooker legends – Sight Right – Riley – Eden resources- ROK – SWSA Zet ze die dan erop voor de show of voor peanuts ??? En niet te vergeten het prijzengeld dat voor deze wereldtitel wordt gegeven door IBSF dat zeker zou volstaan als ze wint om haar reiskosten te dekken Misschien heeft ze er niet zoveel vertrouwen in dat ze zal winnen Hoe doen de andere spelers die deelnemen het dan? Gewoonweg niet te vatten deze situatie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. marc

   Extra geld zoeken ja.
   ze is al lang ingeschreven in het tornooi, nog voor haar actie was opgezet!!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.