Williams – Fu in finale General Cup

Mark Williams en Marco Fu spelen in de finale van het invitatietoernooi de General Cup in Hong Kong tegen elkaar. Williams schakelde landgenoot en vriend Michael White uit, Fu wist te winnen van Zhang Anda. 

(c) Monique Limbos

Williams wist met een 50+break en drie breaks boven de 60 zijn vriend Michael White met 6-1 te verslaan vanmorgen. Fu had iets meer frames nodig, hij won met 6-3 van de jong Chinees. Fu scoorde daarbij drie breaks boven de 70 en een 94-break.

De finale start morgenvroeg om 07.00 uur Nederlandse tijd en is een best of 13. Voor de winnaar wacht er een hoofdprijs van 9.600 pond. De verliezend finalist ontvangt 4.800 pond. Er is geen livescoring of streaming, maar Snookerblog houdt je uiteraard op de hoogte.

Lees ook:Welsche vrienden tegenover elkaar in General Cup kruisfinale
Lees ook:Brecel verliest nipt in kwartfinale WK 6-reds
Lees ook:Fu wint General Cup met back tot back centurys
Lees ook:Michael White wint India Open met overmacht
Lees ook:Carter op dreef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.