Spannend in General Cup

In groep B van de General Cup in Hong Kong is het reuze spannend! Daar staan de vier spelers, alle vier gelijk. De wedstrijden die morgen gespeeld gaan worden zullen dus beslissend zijn, wie er door mag naar de kruisfinale.

Op het invitatietoernooi hebben de spelers het voor elkaar gekregen om allemaal van elkaar te winnen. Dit betekent dus dat de twee spelers die morgen hun wedstrijd winnen, ook door zijn naar de kruisfinales. Marco Fu, Mark Davis, Mark Williams en Michael Holt spelen morgen die laatste twee wedstrijden.

In poule A is het ook nog spannend, al is al wel duidelijk dat Martin Gould is uitgeschakeld. Gould scoorde in zijn eerste wedstrijd een 135- en een 136-break tegen Zhang Anda, maar werd de andere twee wedstrijden verslagen door Joe Perry en Michael White.

White moet nog twee wedstrijden spelen, dat zal morgenvroeg en morgenmiddag gaan plaatsvinden. Ook hier geldt, met allemaal 1 gewonnen partij, dat de winnaars door gaan naar de kruisfinales. Gould heeft echter al drie wedstrijden gespeeld en is dus kansloos.

Het hele schema en de groepsindeling kun je hier terug vinden.

Lees ook:Fu komt te laat opdagen bij CL
Lees ook:O’Sullivan sterk aan de leiding in Championship League
Lees ook:Welsche vrienden tegenover elkaar in General Cup kruisfinale
Lees ook:Erg spannend in 1e groep van Championship League
Lees ook:Selby leidt groep 2 Championship League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.