Carter naar halve finale World Open, na whitewash tegen Higgins

Ali Carter heeft de halve finale bereikt van de World Open in China. Hij versloeg vandaag in de kwartfinale overtuigend John Higgins met 5-0.

(c) Monique Limbos

The Captain won de eerste drie frames met breaks van respectievelijk 101, 51 en 98. Het vierde frame maakt Higgins nog een 51-break, maar ook dat was niet genoeg om het frame naar zich toe te trekken voor de Schot. In het vijfde frame weet Carter met een serie kleine breaks de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen.

In de halve finale treft de Engelsman Thepchaiya Un-Nooh uit Thailand die op zijn beurt ook een Schot uitschakelde. Met 5-2 was Un-Nooh te sterk voor Anthony McGill.

© Monique Limbos

De andere halve finale gaat tussen Joe Perry, die Shaun Murphy met 5-2 versloeg, en Neil Robertson, die met dezelfde cijfers David Gilbert naar huis stuurde.

De halve finales worden morgen live uitgezonden: vanaf 08.00 uur zijn Carter en Un-Nooh live te volgen op Eurosport 1. Om 13.30 uur gaat de uitzending van de andere halve finale verder op Eurosport 2. En natuurlijk kun je de hele dag hier de livescoring volgen.

Lees ook:Programma dag 7, UK Championship 2015
Lees ook:O’Sullivan overklast Selby
Lees ook:Ding naar halve finale WGP
Lees ook:Carter en Perry treffen elkaar in finale World Open
Lees ook:Speelschema WK snooker dag 7, 25-05

Eén reactie op “Carter naar halve finale World Open, na whitewash tegen Higgins

  1. Martijn

    Alweer een Thai die huis ah houden is…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.