Wattana en Miah uitgeschakeld in wildcardronde World Open

James Wattana en Hammad Miah zijn uitgeschakeld in de wildcardronde van de World Open in China. Zij verloren beide respectievelijk met 5-3 van de thuisspelende amateurs Xu Si en Huang Jiahao. 

Al meer grote namen zijn vandaag gesneuveld. Ook Jimmy White en Michael White moesten het veld ruimen. De Welshman verloor in een sterke partij met 5-4 van Kurt Maflin. Er werden maar liefst drie centurys gescoord, White maakte een 125- en een 120-break, de Noor scoorde een 115-break.

Jimmy White verloor van Mark Selby met 5-1. Dit was nog een kwalificatiewedstrijd, die op verzoek van de organisatie in de venue werd gehouden.

Anthony McGill scoorde vandaag zijn eerste centurybreak op de main tour. Het zou tijd worden, want de Schot speelt al een tijdje op het hoogste podium. In het derde frame tegen Lee Walker maakte hij een 106-break en had toen zo de smaak te pakken dat hij in het zesde frame nog een 109-break maakte. McGill won de wedstrijd met 5-1.

Zijn landgenoot Stephen Maguire had een minder succesvolle dag, hij verloor met 5-4 van de jonge Xiao Guodong. De thuisspelende jongeman wist in de decider met een 60-break de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen.

Luca Brecel komt morgen in actie: hij speelt rond 13.30 uur Nederlandse tijd tegen Thor Chuan Leong uit Maleisië.

Het toernooi is te volgen via Eurosport en natuurlijk via snooker.org.

Lees ook:White imponeert, Williams verliest frame na 3 misses
Lees ook:McGill verrast Murphy
Lees ook:Indian Open: Indiaas sprookje duurt voort
Lees ook:Jimmy White uitgeschakeld in 1e ronde Australian Open
Lees ook:Finale UK: Trump – O’Sullivan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.