België uitgeschakeld in World Cup

Tomasz Skalski en Luca Brecel zijn uitgeschakeld in de World Cup. Vanmorgen verloren zij in de kwartfinale met 4-1 van India, met Pankaj Advani En Aditya Mehta. 

(c) Monique Limbos

Mehta won het eerste frame met een 77-break van Brecel, maar Skalski wist de score weer gelijk te trekken tegen Advani. De daaropvolgende koppelwedstrijd ging naar het koppel uit India. De daaropvolgende single-partijen vielen ook ten prooi aan het team uit India. De gehele wedstrijd is hier terug te kijken.

De andere kwartfinale van de bovenste helft ging tussen Schotland, met John Higgins en Stephen Maguire, en China 1, de titelverdedigers met Ding Junhui en Xiao Guodong. De Schotten wisten deze wedstrijd vrij eenvoudig voor zich op te eisen en zetten de thuisfavorieten met 4-1 aan de kant.

De andere twee kwartfinales worden vanmiddag gespeeld. Deze gaan tussen Wales v Thailand en China 2 v Australië. De wedstrijden starten om 13.30 uur vanmiddag. Eurosport 2 zendt vanavond om 20.00 uur een samenvatting uit. Livescoring is hier te volgen.

Lees ook:Kwartfinales bekend, België speelt tegen India, Engeland uitgeschakeld
Lees ook:Twee Indiase spelers kort voor primeur
Lees ook:Advani pakt opnieuw wereldtitel 6-reds IBSF
Lees ook:World Cup: België ook tegen India onderuit
Lees ook:Fabrie en Bullen uitgeschakeld, Skalski door op WK in Egypte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.