Belgie nog steeds koploper bij World Cup

Luca Brecel en Tomasz Skalski zijn nog steeds koploper in poule B. Ook vandaag wisten de Belgen de koppositie te verdedigen, met een knappe 3-2 overwinning op Hong Kong, het team met Marco Fu en Au Chi Wai. 

© Monique Limbos

Ik heb de wedstrijd in verband met werkverplichtingen zelf niet gezien en kan dus weinig meer vertellen dan dat Belgie 3-0 voorkwam te staan, waarna Hong Kong de laatste twee frames pakte met onder andere een 75-break van Marco Fu. Hopelijk kunnen jullie mij meer vertellen?

Schotland won met 4-1 van Maleisië, en volgt hiermee op 1 punt. De kans op plaatsing voor de knock-out wordt wel steeds groter voor de Vlaamse heren.

In Poule A neemt China 1 de koppositie van Malta over, nadat Malta met 3-2 verliest van Singapore. China 1 won met 5-0 van Oostenrijk, het enige team dat nog geen enkel punt heeft gepakt dit toernooi.

In poule C heeft Noord-Ierland (met Mark Allen en Gerard Green) zijn 1e verliespartij te pakken, zij verloren 3-2 van Australië, met Neil Robertson en Vinnie Calabrese. Wales is daardoor nu de nieuwe koploper, zij wonnen met 4-1 van Qatar.

In poule D is het nog steeds erg spannend, de eerste vier teams staan vlak bij elkaar. Engeland won vandaag met 4-1 van Duitsland, Thailand won van Ierland met 3-2 en China 2 won van de Arabische Emiraten met 5-0. China 2 is koploper, maar Thailand volgt op de voet met 1 punt.

Alle overige uitslagen en tussenstanden in de poules vind je hier. Morgen zendt Eurosport 2 weer live uit vanaf 07.00 uur.

Lees ook:België staat 1e in de poule na winst op Maleisië bij World Cup
Lees ook:België nog steeds ongeslagen bij World Cup
Lees ook:Nederland en België uitgeschakeld op EK teams
Lees ook:Kwartfinales bekend, België speelt tegen India, Engeland uitgeschakeld
Lees ook:20 teams strijden om World Cup in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.