O’Sullivan deelt klappen uit in eerste sessie Masters-finale

Ronnie O’Sullivan lijkt niet te stoppen. Klaagde hij gisteravond na zijn gewonnen halve finale tegen wereldkampioen Stuart Bingham nog even imperfecties, ik heb nu toch de hoop dat hij zelf meer tevreden is over zijn optreden van vanmiddag. The Rocket leidt na de 1e sessie van de finale van de Masters met maar liefst 7-1. 

© Monique Limbos

Hawkins wist in het volgepakte Alexandra Palace het eerste frame te pakken, maar zag daarna O’Sullivan doorstomen naar de huidige voorsprong. O’Sullivan scoorde hierbij één 50-break, drie 70-breaks en een 136.

Het is niet dat Hawkins heel slecht staat te spelen, maar elke kans die hij weggeeft is voldoende om het frame uit handen te geven.

Vanavond om 20.00 uur wordt de finale hervat. Deze laatste sessie wordt live uitgezonden op zowel Eurosport 1 als BBC2.

Lees ook:WK: O’Sullivan en Robertson op achterstand in kwartfinale
Lees ook:WK: Centuries zetten O’Sullivan op kleine voorsprong
Lees ook:Hawkins leidt na 1e sessie finale Northern Ireland Open
Lees ook:WK: Mark Williams verliest, Murphy op voorsprong
Lees ook:WK: O’Sullivan loopt al weg bij Hawkins

3 reacties op “O’Sullivan deelt klappen uit in eerste sessie Masters-finale

 1. Rik

  Ik werp eens een blik op cuetracker.net en zie staan dat Ronnie nu op 799 centuries zou staan! Maar op 05-01-2016 heeft hij tegen diezelfde Hawkins al zijn 800e century in competitie gemaakt.

  De vraag is simpel, op hoeveel staat Ronnie intussen? Ik kan het nergens vinden. Jammer dat die mijlpaal al heeft plaatsgevonden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rik

   Ik heb het al herleid. Met behulp van snooker.blog.nl kon ik de wedstrijden nadien even vlug achterhalen, en met de centuries in die wedstrijden gemaakt opgeteld bij de centuries tijdens de masters zou hij op 806 moeten staan nu, nietwaar?

     /   Beantwoorden  / 
 2. Ko van Zeeland

  Ron Florax heeft enorm veel data op zijn site verzameld, en ik vind het top dattie dat doet. maar ergens mist hij vlg mij van heel lang geleden wat gegevens, waardoor zijn century-lijstje nog achterloopt. Een (denk ik) actuelere stand vind je op http://snookerinfo.webs.com/100centuries. Ik weet niet zeker of die helemaal bij is, maar allicht wat verder. Gaat ook alleen om centuries, das wat makkelijker bijhouden dan de compleetheid die Ron nastreeft.

  Ko van Zeeland.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.