Trump wint thriller van Robertson met 4 centurys

Na een spannende en prachtige wedstrijd vol hoge breaks, was het uiteindelijk Judd Trump die vanmiddag aan het langste eind trok. De Engelsman versloeg in de kwartfinale van de Masters Neil Robertson met 6-5. 

© Monique Limbos

Trump neemt de eerste voorsprong door onder meer een 104-break te scoren, naar 2-0. Robertson slaat direct terug met een 139-break, wat de hoogste break van het toernooi is. De tussenstand van 2-2 wordt na de pauze  gelijk weer omgezet naar een voorsprong voor de Engelsman, die scoort een 105- en een 78-break.

Robertson brengt de score echter weer gelijk, met onder meer een 100-break. Trump scoort vervolgens een 140-break, de hoogste break zo van Robertson af snoepenend, maar die is vooral bezig zich in de wedstrijd te houden, wat hem lukt door een 78-break te scoren en zo een decider af te dwingen. In de decider is het Trump echter die de kansen verzilvert. Hij schiet nog een centurybreak weg, wat de 6e van de wedstrijd maakt en de 4e voor hem.

Met een mooie 129-break beslist hij de wedstrijd en stelt zijn plaats in de halve finale veilig. In die halve finale komt hij uit tegen Barry Hawkins, die gisteren van Mark Allen won.

Lees ook:Grand Prix: Trump weer door op decider
Lees ook:German Masters: Magische snookeravond in Berlijn
Lees ook:Bingham overleeft thriller tegen Murphy in China Championship
Lees ook:WK: Hawkins verslaat Robertson in decider
Lees ook:Murphy verslaat Bingham in spannende finale WGP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.