Jones, Dott en Hawkins snelle exit bij Shanghai Masters

Bij de Shanghai Masters hebben de eerste toppers hun koffers alweer moeten inpakken. In de wildcard-ronde verloor Jamie Jones van de amateur Fang Xiongman. Jones maakte nog een 48-beak waarmee hij het tweede frame pakte, maar de Chinees was duidelijk de beter speler en wist met onder meer een 115-break de wedstrijd naar zich toe te trekken. 

(c) Monique Limbos

Fang komt morgen in actie tegen Stuart Bingham, die als titelverdediger als eerste geplaatst is. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden op Eurosport 1.

Buiten de wildcard-ronde, waar verder tot nu toe geen verrassingen zijn, moest Graeme Dott het onderspit delven tegen Ryan Day. Tot 3-3 hielden de beide heren steeds gelijke tred, maar het zevende en achtste frame wist Day met onder andere een 68-break de wedstrijd te beslissen.

Ook Barry Hawkins, als zevende geplaatst, mocht na slechts één partij alweer huiswaarts keren. Martin Gould wist met 5-1 en een 109-break te winnen van zijn landgenoot.

Morgen worden de laatste wedstrijden van de wildcard-ronde gespeeld en worden er weer wedstrijden uit de eerste ronde gespeeld. Eurosport 1 zendt van 08.30 uur tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur live uit. Zoals gezegd beginnen ze met de wedstrijd tussen Bingham en Fang. Verder kun je de gehele dag hier de uitslagen en de livescoring volgen.

Lees ook:Brecel plaatst zich ook voor International Championship
Lees ook:Bingham staat op scherp: back to back century’s in China Open
Lees ook:White en Dott uitgeschakeld, Advani door op Indian Open
Lees ook:Geen upsets bij kwalificaties World Open
Lees ook:Shanghai Masters, wat is er te zien op dag 2?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.