Higgins overtuigt tegen O’Sullivan voor thuispubliek

John Higgins heeft als thuisfavoriet het Schotse publiek meer dan tevreden gesteld door Ronnie O’Sullivan te verslaan in de kwartfinale van de Scottish Open. 

© Monique Limbos

Higgins liet zelf goed spel zien en wist The Rocket uit zijn spel te houden. De safetys van de Schot liepen beter, bovendien wist hij op de belangrijke momenten het spel te domineren. Hij komt dan ook zonder problemen met 3-0 voor, als O’Sullivan op de zwarte bal eindelijk een frame weet mee te pakken. Higgins loopt dan weer uit naar 4-1, maar de Engelsman weet nog een frame zijn kant op te trekken.

Met een fraaie 104-break beslist de Schot uiteindelijk de wedstrijd waarmee hij de halve finale bereikt. In die wedstrijd treft hij Judd Trump die met 5-3 van Robert Milkins wist te winnen.

(c) Monique Limbos

In de andere finale treffen de sterk spelende Marco Fu en de Chinees Yu Delu elkaar. Yu weet de spanning wel in zijn toernooi te houden. Hij heeft elke wedstrijd in Glasgow pas in de decider beslist, zo ook gisteren tegen zijn landgenoot Liang Wenbo. Fu won eenvoudig met 5-1 van Mark Davis.

Alle eerdere uitslagen vind je hier terug. De halve finale van vanmiddag (Trump – Higgins) is live te volgen op Eurosport 2, voor de wedstrijd van Fu – Yu ben je aangewezen op de Eurosportplayer vanavond.

Lees ook:Ook Higgins mist 147, maar wint van Wenbo
Lees ook:WK: Trump verstevigt voorsprong, Murphy loopt uit op McGill
Lees ook:Carter naar halve finale World Open, na whitewash tegen Higgins
Lees ook:Titelverdediger Trump uitgeschakeld op Australian Open
Lees ook:Higgins verslaat Trump na 5-1 achterstand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.