White en O’Sullivan treffen elkaar weer, en wel vandaag!

Jimmy White en Ronnie O’Sullivan stonden kortgeleden al tegenover elkaar in de Northern Ireland Open. Maar het wordt nog mooier: voor de tweede keer dit seizoen zullen ze elkaar in de arena van een officieel rankingtoernooi gaan bestrijden. 

© Monique Limbos

White won vandaag in de tweede ronde van de Scottish Open in Glasgow van Ryan Day met 4-0. Het scorebord toonde aan het eind van de wedstrijd een overtuigende score van drie breaks boven de 50 voor The Whirlwind: een 57-, een 73- en een 65-break. Een prachtige overwinning voor de Engelsman, die al een tijdje goed op dreef is.

O’Sullivan won met 4-1 van de Poolse amateurspeler Adam Stefanow die verrassend tot de tweede ronde was doorgedrongen door te winnen van James Cahill. The Rocket kwam 3-0 voor te staan met onder meer een 78-break, toen Stefanow nog een frame afsnoepte van de vijf-voudig wereldkampioen. Met een 58-break wist de Engelsman de wedstrijd echter binnen te halen, waardoor twee Legends elkaar weer treffen.

Deze wedstrijd wordt rond 14.00 uur verwacht en zal live te zien zijn op Eurosport 1. Mocht je tijd hebben om te kijken, ga er gerust even voor zitten!

Lees ook:Jimmy White treft Ronnie O’Sullivan op Noord-Ierland Open
Lees ook:White en Dott uitgeschakeld, Advani door op Indian Open
Lees ook:The Rocket als eerste naar halve finale CoC
Lees ook:Favorieten door op UK Championship
Lees ook:WK: O’Sullivan en Robertson op riante voorsprong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.