Fu knalt naar de 3e ronde

Marco Fu is de derde ronde van de Scottish Open in Glasgow in geknald met een 4-1 overwinning op Liam Highfield. De man uit Hong Kong scoorde daarbij maar liefst vijf breaks boven de 50, waarvan 1 dikke centurybreak. Murphy had een minder goede dag…

© Monique Limbos

Fu won het eerste frame met een fraaie 142-break, wat tevens de hoogste break is tot nu toe. Met een 61-break leek hij het tweede frame ook te gaan winnen, maar de Engelsman stak daar een stokje voor en trok de score gelijk. Fu was echter niet te stoppen met breaks van 65, 82 en 71 wist hij de wedstrijd overtuigend naar zich toe te trekken.

In de derde ronde treft hij Robin Hull uit Finland die met een sterke 4-1 overwinning Michael White opzij zette. De Fin scoorde hierbij een 65- en een 66-break.

(c) Monique Limbos

Opvallende verliezer vandaag was Shaun Murphy. Hij kwam uit tegen Xiao Guodong. De jonge Chinees speelde een erg sterke wedstrijd, welke hij wist te starten met een 132- en een 129-break. Ook het derde frame ging naar de Chinees. Murphy weet dan nog het vierde frame te winnen maar met een 61-break bezegelt Xiao zijn plaats in de derde ronde, waar hij Mark Davis treft.

Davis heeft op zijn beurt een Schotse thuisfavoriet weten uit te schakelen. Met 4-0 werd oud-wereldkampioen Graeme Dott naar huis gestuurd. De Engelsman scoorde daarbij een 52-, een 88- en een 59-break.

Voor alle overige uitslagen klik je hier. De derde ronde is vanaf 14 uur live te volgen op Eurosport 1. Met natuurlijk de kraker tussen Ronnie O’Sullivan en Jimmy White!

Lees ook:White en Dott uitgeschakeld, Advani door op Indian Open
Lees ook:Brecel en O’Sullivan naar derde ronde
Lees ook:Brecel vlot door naar vierde ronde UK Championship
Lees ook:Van Hove weer een ronde verder
Lees ook:Selby en Fu stormen kwartfinale in

Eén reactie op “Fu knalt naar de 3e ronde

  1. john

    Opmerkelijk Yu de LU heeft tot nu toe alles gewonnen met 4-3

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.