Hawkins treft King in finale Northern Ireland Open

In een zeer spannende halve finale is Barry Hawkins uiteindelijk als overwinnaar uit de strijd gekomen. Hij versloeg in de Northern Ireland Open Anthony Hamilton in de decider. 

© Monique Limbos

Hawkins kwam 4-2 voor te staan toen Hamilton er een mooie 138-break inschoot. Hawkins wist echter het achtste frame weer op zijn naam te schrijven waardoor de wedstrijd zo goed als over leek. Hamilton vocht zich echter terug met een 74- en een 97-break, waardoor de wedstrijd een decider kreeg.

In dit beslissende frame kreeg Hamilton een goede kans op de winst, maar door een slecht contact met de witte bal liet hij de tafel open voor Hawkins. Die greep zijn kans en speelde zichzelf met een 59-break naar de finale.

Daar treft hij vanmiddag Mark King, die gisterenmiddag Kyren Wilson naar huis had gestuurd. De eerste sessie is om 14.00 uur, die niet live wordt uitgezonden. Om 19.00 uur wordt er wel een samenvatting getoond op Eurosport 1. De tweede sessie is om 20.00 uur en wordt ook niet live uitgezonden. De samenvatting hiervan is om 05.00 uur te zien op Eurosport, voor de vroege vogels onder ons. Wie niet zo vroeg wil opstaan: om 17.30 uur wordt hij maandag nogmaals uitgezonden. Wel zijn beide sessies te volgen op de Eurosportplayer.

Uiteraard kun je ook hier terecht voor livescoring en alle uitslagen. Daar vind je ook een link naar een stream op Quest.

Lees ook:Speelschema dag 14 WK snooker, 01-05, halve finales
Lees ook:Speelschema Masters speeldag 2
Lees ook:Programma UK Championship dag 10, kwartfinales
Lees ook:Speelschema Masters, dag 3
Lees ook:Speelschema WK 2016, dag 14, halve finales

2 reacties op “Hawkins treft King in finale Northern Ireland Open

  1. Richard

    Het was geen slecht contact Annet maar een touché op de witte. Onder slecht contact versta ik een kick ofwel een bad contact. Was erg jammer, gunde het Hamilton meer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.