Brecel en O’Sullivan uitgeschakeld op Northern Ireland Open

Luca Brecel is in de derde ronde van de Northern Ireland Open uitgeschakeld door Michael White. Met twee centurybreaks was de Welshman te sterk voor de Belg. 

Brecel begon sterk met een 97-break, maar kreeg als antwoord direct een 104- en een 117-break om zijn oren. Het vierde frame was nog even spannend, maar ging ook naar White. Het vijfde frame sloot hij de wedstrijd af met een 92-break, waardoor hij zich vanavond mocht melden voor de laatste 16. Momenteel speelt hij tegen Dominic Dale.

Ook Ronnie O’Sullivan is uitgeschakeld. In de derde ronde won de kersverse schrijver nog met 4-0 van Zhang Anda, in de vierde ronde had hij het een stuk zwaarder. Hij kwam tegen Kyren Wilson 3-0 achter te staan door onder meer een break 63 van zijn landgenoot. The Rocket vocht zich sterk terug door drie (!!) opvolgende centurybreaks (108, 117 en 126) maar moest zich in de decider toen toch gewonnen geven. Met een 70-break besliste Wilson de wedstrijd waardoor hij morgen in de kwartfinale staat tegen Mark Williams.

Williams heeft op zijn beurt in de vierde ronde de sterk spelende John Higgins uitgeschakeld, die gisteren nog een 147-break wist te maken.

Voor alle uitslagen en livescoring klik je hier.

Lees ook:Selby en Brecel uitgeschakeld op Riga Masters
Lees ook:Brecel stoomt door naar vierde ronde van UK Championship
Lees ook:Brecel vlot door naar vierde ronde UK Championship
Lees ook:Brecel uitgeschakeld in derde ronde PHC
Lees ook:6 century’s op rij bij Wilson – Hamilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.