Brecel en O’Sullivan naar derde ronde

Luca Brecel is door naar de derde ronde van de Northern Ireland Open in Belfast, net als Ronnie O’Sullivan die de kraker won tegen Jimmy White. 

© Monique Limbos

Brecel kwam tegen Jamie Cope 1-0 achter te staan door een 82-break van de Engelsman, maar de jonge Belg had direct antwoord met een 95-break. Cope loopt dan weer uit naar een 2-1 voorsprong met een 89-break, maar Brecel weet in de laatste drie frames de wedstrijd te bepalen en pot zichzelf met breaks van 50, 50 en 72 naar de derde ronde.

Hij treft daar Michael White, die vandaag pas in de decider de beslissing kon maken tegen Chen Ze door met een 89-break de wedstrijd in zijn voordeel te beslechten. De wedstrijd wordt morgenmiddag rond 13 uur Nederlandse tijd gespeeld.

Ook de als nummer 5 geplaatste Ronnie O’Sullivan mag zich morgen weer melden voor de derde ronde. Hij versloeg vanavond Jimmy White met 4-1. Het eerste frame ging naar de Whirlwind maar daarna was The Rocket overheersend in de wedstrijd. Met breaks van 141, 68 en 95 was hij zeker van zijn plaats bij de laatste 32 waar hij Zhang Anda treft, die Chris Wakelin vandaag met 4-3 versloeg.

Alle overige uitslagen vind je hier.

Lees ook:Fu knalt naar de 3e ronde
Lees ook:Brecel verslaat Murphy in Welsh Open
Lees ook:Brecel vlot door naar vierde ronde UK Championship
Lees ook:Selby en Brecel uitgeschakeld op Riga Masters
Lees ook:Luca Brecel: Nog één zege voor Australian Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.