Maguire en Ding uitgeschakeld op Northern Ireland Open

Stephen Maguire en Ding Junhui zijn niet door de eerste ronde van de Northern Ireland Open geraakt. Ze verloren respectievelijk van Alan McManus en Yu Delu. 

(c) Monique Limbos

Maguire wist er tegen zijn landgenoot nog een decider uit te slepen, maar in het beslissende frame maakte McManus een 60-break, waardoor hij zich woensdag mag melden voor de tweede ronde, waar hij Sandersom Lam treft, die op zijn beurt Wang Yuchen versloeg met 4-1.

Ding verloor ook van een landgenoot: Yu Delu. Ding kwam met 2-0 voor te staan met een 61- en een 70-break. Yu wist echter terug te slaan en besliste met onder meer breaks van 53, 104 en 67 de wedstrijd. Yu treft de Engelsman Robbie Williams die de Thai Thepchaiya Un-Nooh versloeg met 4-2.

Kyren Wilson is wel door naar de tweede ronde, hij won met 4-2 van Hammad Miah. In het eerste frame miste de Engelsman de 15e zwarte bal, waardoor hij de maximum aan zijn neus voorbij zag gaan.

Het speelschema heeft wat vertraging opgelopen, waardoor en een aantal wedstrijden net pas zijn gestart, zo’n anderhalf uur te laat. Alle uitslagen en livescoring vind je hier.

Lees ook:Selby verslagen op German Masters, Trump mist 147
Lees ook:Brecel vlot door naar vierde ronde UK Championship
Lees ook:McManus wint, The Rocket op voorsprong
Lees ook:Van Hove naar 2e ronde Q-school
Lees ook:Ding pakt zijn eerste WK-finaleplaats

Eén reactie op “Maguire en Ding uitgeschakeld op Northern Ireland Open

  1. Martijn

    Higgins 147

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.