Ook Brecel en Selby verliezen op World Grand Prix

Na het verlies van Neil Robertson en Ronnie O’Sullivan op de World Grand Prix in Wales, kunnen ook Luca Brecel en Mark Selby hun koffer weer gaan inpakken om de thuisreis aan te vangen. 

(c) Monique Limbos

In de eerste ronde trof Brecel Ali Carter. The Captain pakte direct de 1-0 voorsprong, maar Brecel wist het tweede frame binnen te halen waardoor de score weer gelijk getrokken werd. Carter wist daarna echter met onder meer een 57- en een 103-break de wedstrijd binnen te slepen en zich hiermee te verzekeren van een plaats in de tweede ronde.

Bij de laatste 16e treft hij Tom Ford, die gisteravond verrassend wist te winnen van Mark Selby. De rankingleider kwam met een 60-break 1-0 voor maar zag zijn landgenoot toen uitlopen naar een 3-1 voorsprong met een 112-break. Selby sprokkelde nog een frame terug, maar met een 84-break bezegelde Ford zijn zege.

Eurosport 2 zendt vanaf vanmiddag 16.45 uur live uit, met de wedstrijden van Ding Junhui – Peter Ebdon en Judd Trump – Stuart Bingham. Om 20.00 uur gaat Eurosport 1 verder met de avondwedstrijden: Joe Perry – Kyren Wilson en Martin Gould – Shaun Murphy.

Voor een overzicht van alle wedstrijden van vandaag en voor livescoring klik je hier.

Lees ook:Williams uitgeschakeld in decider bij PTC finals
Lees ook:UK Championship 2015, programma dag 6
Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op World Grand Prix
Lees ook:Speelschema WK 2016, dag 11, kwartfinales
Lees ook:Nog meer toppers uitgeschakeld op World Grand Prix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.