Nog meer toppers uitgeschakeld op World Grand Prix

De top-16 spelers worden bij bosjes uitgeschakeld op de World Grand Prix in Wales. Na het verlies van Ronnie O’Sullivan, Mark Selby en Neil Robertson, moesten we vandaag ook afscheid nemen van Mark Allen, Judd Trump en John Higgins.

© Monique Limbos

Allen trof in de tweede ronde vandaag Thepchaiya Un-Nooh uit Thailand. Allen kwam 2-0 voor te staan door een 53- en een 89-break, maar zag de Thai toen gelijk trekken en weglopen naar de zege met een 69- en een 75-break.

Judd Trump moest in wereldkampioen Stuart Bingham zijn meerdere erkennen. Met een 57-, 69-, 72- en een 50-break wist Bingham met 4-2 van Trump te winnen.

Higgins wist er nog een decider uit te slepen, mede dankzij een 80- en een 107-break. Maar Ryan Day, die in deze partij twee centurys scoorde (103 en 104) wist in de decider aan het langste eind te trekken.

© Monique Limbos

Ook Ali Carter, die eerder in de eerste ronde Luca Brecel versloeg, is door naar de derde ronde. Met een overtuigende 4-0 werd Tom Ford opzij gezet door The Captain. Carter scoorde daarbij breaks van 98, 65, 53 en 58.

Morgen wordt de gehele derde ronde gespeeld. Wederom zendt Eurosport 2 vanaf 16.45 uur live uit. Om 20.00 uur zal de avondsessie live uitgezonden. Klik hier voor het wedstrijdschema, livescoring en alle uitslagen.

Lees ook:Grand Prix: Trump weer door op decider
Lees ook:Higgins naar huis op UK Championship
Lees ook:Favorieten nog in de race op European Masters
Lees ook:Mark Allen v Judd Trump in finale PHC
Lees ook:Williams uitgeschakeld in decider bij PTC finals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.