O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op World Grand Prix

Ronnie O’Sullivan en Neil Robertson zijn uitgeschakeld in de eerste ronde van de World Grand Prix in Llandudno, Wales. Het toernooi, voorgaand ook bekend als de World Open, welke in China werd gehouden, is een jaar weggeweest maar is nu weer terug op de kalender. 

© Monique Limbos

O’Sullivan verloor met 4-3 van Michael Holt. The Rocket kwam 3-0 achter door een 88- en een 119-break van Holt, maar wist met onder meer een 82-break een decider af te dwingen. In de decider was het echter toch Holt die de langste adem had en met een 76-break de wedstrijd wist te beslissen.

Ook Robertson verloor pas in de decider. Zijn tegenstander Peter Ebdon en Robertson wisten elkaar steeds in evenwicht te houden. Pas in de decider wist Ebdon de doorbraak te forceren door een 69-break te scoren.

Op het moment van schrijven staat Luca Brecel aan tafel tegen Ali Carter. Op de andere tafel wordt er gespeeld door Mark Selby en Tom Ford. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden op Eurosport 2. Er worden vanavond nog twee wedstrijden van de eerste ronde (laatste 32 spelers) gespeeld, morgen start de tweede ronde.

Voor alle overige uitslagen en het schema voor de tweede ronde klik je hier.

Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op International Championship
Lees ook:Grand Prix: Robertson en Selby verliezen, Williams door
Lees ook:Ook Shaun Murphy uitgeschakeld op Australian Open
Lees ook:Grand Prix: Higgins en Ding verslagen
Lees ook:ET Riga, dag 2: Robertson naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.