Brecel niet naar German Masters

Luca Brecel is niet door de eerste kwalificatieronde van de German Masters gekomen. Hij verloor vanavond met 5-3 van Robin Hull. Ronnie O’Sullivan is wel door, zij het op het nippertje.

© Monique Limbos

De Fin kwam met 3-0 voor te staan mede dankzij een 55- en een 79-break. Brecel antwoordde sterk met een 53- een 112- en een 78-break, waardoor de voorsprong van Hull weer teniet gedaan werd. Hull wist echter een 54-break te produceren, en ook in het achtste frame bleef Hull aan de goede kant van de score, waardoor hij de overwinning op zijn naam mocht schrijven.

Ook Anthony McGill, Graeme Dott en Alan McManus zijn uitgeschakeld in de eerste ronde. Zij verloren respectievelijk van Anthony Hamilton, Akani Songsermsawad en Dominic Dale.

Ronnie O’Sullivan is wel door naar de tweede kwalificatieronde, zij het op het nippertje. Darryl Hill maakte het The Rocket knap lastig. Hill kwam met 2-0 voor te staan, mede door een 62-break. O’Sullivan wist vervolgens echter drie frames op rij te winnen met breaks van 74 en 105. Hill wint dan weer twee frames, waardoor O’Sullivan op een 4-3 achterstand komt te staan. Die bezwijkt echter niet onder de druk en weet de wedstrijd toch nog naar zich toe te trekken met een 89- en een 59-break.

Morgen is de laatste dag van de eerste ronde. Tevens wordt ‘s avonds een start gemaakt met de eerste wedstrijden van de tweede (en laatste) ronde. Voor alle uitslagen en livescoring vind je hier.

Lees ook:Brecel stoomt door naar vierde ronde van UK Championship
Lees ook:King op het nippertje door naar Berlijn
Lees ook:India Open: Brecel door, Ding naar huis
Lees ook:Brecel door naar derde ronde UK Championship
Lees ook:Brecel nipt uitgeschakeld, Skalski nog in de race op Riga Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.