White verrast bij German Masters

Een oude vos verliest nooit zijn streken, dat bewees Jimmy White maar weer eens vandaag. The Whirlwind won vandaag met 5-3 van Zhou Yuelong in de eerste kwalificatieronde van de German Masters in Barnsley, Engeland.

© Monique Limbos

De veel lager geplaatste White, begon met een 60-break tegen de Chinees. Die antwoordde door twee frames op rij te winnen met onder meer een 77-break. Frame vier en vijf worden netjes verdeeld tussen beide spelers, maar vanaf frame zes weet White de score aan zijn kant van het scorebord te houden. Met onder meer een 62-break wint White van de veel jongere Chinees, waardoor hij zich vrijdagochtend mag melden om te spelen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Joe Perry en Kurt Maflin.

Ook Zhang Yong won van een hoger geplaatste speler. De Chinees had een decider nodig om de wedstrijd te beslissen tegen Mike Dunn. In de decider was het tot de laatste ballen spannend, maar Zhang wist de wedstrijd uiteindelijk binnen te slepen.

Oliver Lines heeft zich niet weten te plaatsen. Hij verloor met 5-3 van Jamie Jones.

Er zijn momenteel nog wedstrijden bezig, en morgen en donderdag worden de overige wedstrijden van de eerste kwalificatieronde gespeeld. Morgenavond komt de Belgische Luca Brecel in actie. Voor alle uitslagen en livescoring vind je hier.

Lees ook:Jimmy White uitgeschakeld in 1e ronde Australian Open
Lees ook:Trump uitgeschakeld, Whirlwind door op German Masters
Lees ook:White verliest in decider
Lees ook:Brecel en O’Sullivan naar derde ronde
Lees ook:Luca Brecel loopt Haikou World Open mis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.