Comeback-kid Selby verslaat Brecel na 3-0 achterstand

Op de Gdynia Open in Polen heeft de comeback-kid Mark Selby zijn naam weer eens waar gemaakt. Bij de laatste 32 kwam de Engelsman 3-0 achter te staan tegen Luca Brecel, maar wist deze toch weer om te buigen naar een 4-3 overwinning. 

Brecel kwam vlot 3-0 voor door breaks van 54, 70 en 71, maar Selby wist zich terug te knokken naar een decider met onder meer een 63-break. In de decider wist hij met een 53-break zijn plaats bij de laatste 16 veilig te stellen. Daar zal hij zijn landgenoot Sam Baird treffen, die met 4-2 wist te winnen van Michael White.

Ook Mitchell Mann wist een soortgelijke comeback te maken. Hij kwam 3-0 achter tegen Rhys Clarke, die een 98- en een 56-break scoorde. Mann vocht zich terug met onder meer een 89- en een 123-break. Door zijn winst bij de laatste 32 op Jack Lisowski plaatste hij zich voor de laatste 16, die zondag gespeeld gaan worden.

Morgen wordt de bovenste helft van het schema gespeeld van de laatste European Tour-event van dit seizoen, waar weer 8 spelers zullen overblijven, die zich voegen bij de acht die zich vandaag geplaatst hebben.

Voor alle uitslagen en komende wedstrijden klik je natuurlijk hier. Eurosport 2 zendt alleen van 15.00 tot 19.00 uur live uit.

Lees ook:Brecel plaatst zich voor Shanghai Masters na knappe comeback
Lees ook:Allen door na 4-0 achterstand
Lees ook:Brecel uitgeschakeld in derde ronde PHC
Lees ook:Brecel nipt uitgeschakeld, Skalski nog in de race op Riga Open
Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op World Grand Prix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.