Higgins en Trump sneuvelen op Gibraltar Open

Mark King heeft zich geplaatst voor de laatste 16 van de Gibraltar Open. Hij won vandaag van John Higgins met 4-3, na 3-1 achter te hebben gestaan, om vervolgens Mark Davis met 4-2 te verslaan. King scoorde in die wedstrijd vier frames boven de 50. King komt bij de laatste 16 uit tegen Ricky Walden. 

(c) Monique Limbos

Judd Trump had een minder goede dag. Hij verloor in de tweede ronde vandaag met 4-3 van Rod Lawler. Een andere top-16 speler die vandaag verloor is Ding Junhui. Hij verloor met 4-2 van wereldkampioen Stuart Bingham.

Wel door naar morgen zijn Oliver Lines en Alfie Burden. Lines wist in de derde ronde indrukwekkend met 4-3 te winnen van Ryan Day, met onder meer een 58-break in de decider. Burden schakelde eerder vandaag Tomasz Skalski uit, Matthew Selt en Robbie Williams als laatste in de derde ronde. De landgenoten treffen elkaar morgen bij de laatste 16.

(c) Monique Limbos

Andrew Higginson en Michael White treffen elkaar ook morgen bij de laatste 16. White versloeg Peter Lines, die hiermee serieus een probleem gaat krijgen met lijfsbehoud in de main tour. Vervolgens versloeg de Welshman Liam Highfield met 4-1 en Rod Lawler met dezelfde cijfers. Higginson versloeg ondermeer Anthony McGill en Anthony Hamilton.

Morgenochtend om 10.00 uur gaan de laatste 16 spelers van start, op jacht naar de titel en de cheque van 18.700 pond. Uiteraard houdt Snookerblog je op de hoogte en is livescoring hier te volgen.

Eurosport 2 zendt de kwartfinale vanaf 13.00 uur live uit, net als de halve finales vanaf 16.00 uur. Voor de finale zijn we vreemd genoeg aangewezen op de samenvatting die zij om 22.55 uur uitzenden op dezelfde zender. Blijkbaar is de (niet live) uitzending van de biatlon belangrijker…

Lees ook:Maguire en Trump naar halve finale China Open
Lees ook:Skalski door naar hoofdronde Gibraltar Open
Lees ook:UK Championship 2015 programma dag 5
Lees ook:Carter naar halve finale World Open, na whitewash tegen Higgins
Lees ook:Speelschema WK snooker dag 7, 24-04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.